top of page

Jonge Meesters

Pels Rijcken is een eeuwenoud advocatenkantoor. Een van de partners zei in het briefingsgesprek: "wij zijn zo sjiek dat we zelfs onze naam niet op het pand hebben". Maar onbekend maakt onbemind en sjiek blijkbaar saai, want voor Pels was het lastig om te wedijveren met de meer sexy Zuidas. Om toch nieuw toptalent aan te kunnen trekken, bedachten we de campagne 'De Jonge Meesters van Pels Rijcken'. Want als je ergens de juridische mores leert, is het bij Pels. De Jonge Meesters (gefotografeerd door Marie-Cécile Thijs) uit de advertenties komen online tot leven (ik componeerde en produceerde trouwens zelf de filmmuziek). Zelden een campagne gemaakt die zoveel heeft gedaan voor een klant. Oh ja, de campagne siert tegenwoordig zelfs hun pand.

Art-director: Rik Blokland


bottom of page