Hi, ik ben Hans. Conceptmaker en copywriter. Om met het eerste te beginnen, ik bedenk reclameconcepten en wow, wat is dat een mooi vak! Jij komt met een vraag en ik mag er een creatieve oplossing voor bedenken (en krijg er nog voor betaald ook). Met welke vraag je komt maakt niet uit, alhoewel ik op bepaalde gebieden wel veel ervaring heb. Daarmee bedoel ik actiemarketing, onlinecommunicatie, retail, arbeidsmarktcommunicatie, b-to-b, finance, IT, corporate- en interne communicatie en non-profit. Een ander groot voordeel van mijn werk, is dat ik het je gewoon kan laten zien op hansadelaars.nl Have fun.


Naast het bedenken van concepten heb ik nog een passie en dat is het schrijven van tekst. Websites, scripts, commercials, brochures, direct-mails, print... Niets is bevredigender dan een tekst in elkaar draaien die werkelijk overtuigt. Mensen lezen niet meer? Onzin. Mensen lezen geen slechte tekst, maar zijn gek op goede verhalen. En die heb je keihard nodig om je doel te bereiken. Ik garandeer je messcherpe copy, voor welk project, medium of onderwerp dan ook. Kijk voor voorbeelden op scherpschrijven.nl


Dan even over het geld. Ook niet onbelangrijk, natuurlijk. Bij ieder project maken we, wat mij betreft, vooraf een vaste prijsafspraak. Wel zo duidelijk en vrijwel altijd voordeliger voor jou.


mail@hansadelaars.nl
mailto:mail@hansadelaars.nlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_1_link_0

Chalonhof 165

3762 CT Soest

06-53753027

HHans_Adelaars.html